pelletkazan.org fejléc

Pellet kandallók nálunk a legolcsóbban!

A pellet kandalló szíve, a megbízható, nagydarab, egybeöntött égéstér. a berendezés többi eleme (pl. fedlap, ajtó) szintén készülhetnek öntvényből, de általában díszes kerámia vagy zsírkőburkolattal alakítják ki a külső oldalakat.

pellet kandalló

A pellet kandalló szabályozógombokkal és távirányítóval könnyen működtethető. Beépítését egyszerűvé teszi, hogy nincs szükség hagyományos kéményre, 80 mm-es füstcsővel is üzembe helyezhető. Termosztáttal, mikroprocesszoros vezérléssel, egyes típusok pedig távvezérléssel is fel vannak szerelve.

Digitális kijelzőjük segítségével könnyen irányíthatók és ellenőrizhetők a működési fázisok. Automata vagy manuális módban is használható, emellett programozható a digitálisan időzített be illetve kikapcsolása.

Pellet kandalló működése

Működése során a pellet kandalló tárolótartályából a pellet tüzelőanyag egy motor által vezérelt csiga továbbít az égéstérbe, automata feltöltő rendszere pedig egyenletes adagolást biztosít. Az egyetlen gombnyomásra történő begyújtás során, az izzógyertya által előállított rendkívül magas hőmérsékletű levegőt egy füstventilátor az égéstérbe fújja, ahol a tüzelőanyag a forró levegő hatására meggyullad.

Ugyanez a füstventilátor szívja el az égéstérben keletkező égésterméket, melyet a kivezető-nyíláson keresztül juttat ki a rendszerből. Központi elektronika gondoskodik a magas hatásfokú égésről, vezérelve a szükséges mennyiségű tüzelőanyag adagolást, a füstkibocsátást és a levegőellátást.

Ügyfélszolgálat

kapcsolatTovábbi információkért:
szilagyiferenc79
@gmail.com
További rendelési és termékinformációkért, illetve szaktanácsadásért!
Legnépszerűbb cikkeinkből...

megtakaritás pellettelMegtakarítás pellet kazánnal!
Tudja meg hozzávetőlegesen mennyit spórolhat a pellet tüzeléssel, és egy modern pellet kazánnal!
mi a pelllet?Mi a pellet?
Néhány hasznos információ a pellet tüzelőanyagok gyártásáról és felhasználásának lehetőségeiről...
pellet fűtésPellet tároló tartály
Az automatikus pellet adagoló tároló tartályainak tulajdonságai és különféle méretei
puffer tartályok pellet kazánhozPuffer tartály pellet kazánhoz
Hogyan teheti még gazdaságosabbá a tüzelést? Állítson elő használati meleg vizet otthona számára pellet kazánnal!