pelletkazan.org fejléc

Pellet kazán árak

Pellet kazánokat, vízteres és normál pellet kályhákat, valamint tűztérbetéteket találhat meg weblapunk oldalain. Külsőre bizonyára több is meg fog tetszeni Önnek a kínálatból, s a képek mellé leírt ismertetők gondolatébresztőek lesznek a szempontból, hogy megreformálja ingatlana fűtési rendszerét. Ahogy Kazinczy mondta: "jót, s jól!" Jót kínálunk, s igyekszünk jól is eljuttatni Önhöz a terméket.

A megrendelés első lépése az árajánlat kérés. Telefonon vagy e-mailben teheti meg ezt az oldalon feltüntetett lehetőségeken a nap 24 órájában. Ahhoz, hogy ez gyorsan és zökkenőmentesen történjen, kérjük ekkor már legyen tudatában a befűteni kívánt lakás, ház vagy iroda paramétereivel! Csak így fogjuk tudni igényre szabottan teljesíteni az igényeit azért, hogy a megadott négyzetméterű területhez a leghatékonyabb fűtőtestet válasszuk ki!
  1. Első pontban adja meg a befűteni kívánt épület területét négyzetméterben!
  2. Milyen nyílászárók vannak felszerelve. Leginkább az ablakok típusaira vagyunk kíváncsiak, hogy mennyire képesek bent tartani a hőt (pl. hány üvegréteg van a keretben, műanyag-e, stb.)
  3. Szigetelés minősége. Ha van, akkor milyen (pl. nikkecel), és hány cm vastag (pl. 5-20cm).
  4. A jelenlegi fűtésrendszeréről kérnénk tájékoztatást. Ezen felül milyenek a csövek: kicsik (pl.: rézcső), vagy nagyok (3/4-es vagy 2 colos, stb.), valamint az ebben keringő vízmennyiség összesen hány liter?
  5. nagyon fontos információ, amit nem szabad kihagyni a jelenlegi fűtésrendszere fajtája: radiátorral van-e megoldva, padlófűtéssel, vagy egyéb lehetőséggel? (radiátorból hány darab van?)
  6. Ossza meg velünk az esetleges jelenlegi gázkazánjának a teljesítményét kW-ban.
  7. A bűvös hetes pedig lezárja a sort. Kérjük, hogy az árajánlatkérésének lezárásakor olvassa át az előzőeket és ne kerülje el a figyelmét az egyéni kívánságai a termékkel szemben, ha sürgeti az idő, akkor mikorra szeretné a beszerelést megvalósítani, milyen speciális tényezők vannak, amelyek a kazán vagy kályha beszerelésénél problémát jelenthetnek... és hogy jobban segíthessünk a kiválasztásban az se maradjon titok, hogy mennyi összeget szánna az új fűtésrendszerére!
Előre is köszönjük azt az alapos munkát, amellyel ezeket a kívánt adatokat összegyűjti számunkra!

Fontosnak tartjuk a telefonon történő személyes kontaktust, de kollégánk ott is kérni fogja, hogy e-mailben is küldjék el a felsorolt paramétereket, azon egyszerű okból, hogy az "írás megmarad"!

Maradjon hát Ön is még a www.pelletkazan.org oldalain és válogasson kedvére azokból a termékekből, melyek biztosan melengetni fogják a szívét!

További szép napot kívánunk!
A www.pelletkazan.org csapata

Ügyfélszolgálat

kapcsolatTovábbi információkért:
szilagyiferenc79
@gmail.com
További rendelési és termékinformációkért, illetve szaktanácsadásért!
Legnépszerűbb cikkeinkből...

megtakaritás pellettelMegtakarítás pellet kazánnal!
Tudja meg hozzávetőlegesen mennyit spórolhat a pellet tüzeléssel, és egy modern pellet kazánnal!
mi a pelllet?Mi a pellet?
Néhány hasznos információ a pellet tüzelőanyagok gyártásáról és felhasználásának lehetőségeiről...
pellet fűtésPellet tároló tartály
Az automatikus pellet adagoló tároló tartályainak tulajdonságai és különféle méretei
puffer tartályok pellet kazánhozPuffer tartály pellet kazánhoz
Hogyan teheti még gazdaságosabbá a tüzelést? Állítson elő használati meleg vizet otthona számára pellet kazánnal!